Zonnelicht Kinderdagverblijf

inloggen | account maken
Inloggen  
 
 
 
Inloggen met bestaand account.
Aanmelden  
 
 
 
Om meer te kunnen zien op deze site kun je hier eenvoudig een account aanmaken.
Je ontvangt een e-mailbericht op het opgegeven e-mailadres, hierin vind je je inloggegevens.
Wachtwoord opnieuw instellen  
 
 
Vul de gevraagde gegevens in zoals hier gebruikt. Je ontvangt dan een nieuw wachtwoord op het opgegeven e-mailadres.
Nieuws

Open Dag

Zonnelicht organiseert jaarlijks in mei en in oktober een Open Dag. De volgende Open Dag is op Zondag 17 oktober 2021 Ouders en kinderen zijn dan...
Zonnelicht organiseert jaarlijks in mei en in oktober een Open Dag.

De volgende Open Dag is op Zondag 17 oktober 2021

Ouders en kinderen zijn dan welkom tussen 11.00 en 14.00 uur. Er is een vrije inloop, rekening houdend met het Corona beleid van het RIVM.

De open dag biedt uitleg en informatie over de werkwijze van kinderdagverblijf Zonnelicht middels beeldmateriaal en presentaties.
Op deze dagen kunnen ouders en kinderen komen kijken, luisteren, zien, ervaren en voelen wat er op Zonnelicht gebeurt. Er zijn voor elke leeftijdsgroep ervaren professionals aanwezig waar je mee in gesprek kunt.

Op de babygroepen kun je sfeer komen proeven en kennismaken met de activiteiten en leerkrachten. Bij de peutergroepen kunnen ouders en kinderen uitgebreid kennismaken met het ontwikkelingsprogramma door mee te doen aan de activiteiten die in de groepen worden aangeboden. Bij de BSO is er uitleg van de groeps- en marktplaatsactiviteiten.

U bent van harte uitgenodigd om op de open dagen samen met uw kind in een gezellige en inspirerende sfeer te komen spelen.

Let op! Aanpassing LRK nummers!

Wij zijn door de gemeente 's-Hertogenbosch er op gewezen dat bij gebruik van opvang op verschillende locaties er per locatie een apart Landelijk Regis...
Wij zijn door de gemeente 's-Hertogenbosch er op gewezen dat bij gebruik van opvang op verschillende locaties er per locatie een apart Landelijk Register Kinderopvang (LRK) nummer dient te zijn. Dit betekent dat als uw kind van opvang gebruik maakt op een locatie buiten ons hoofdgebouw, u een ander LRK nummer dient op te geven bij aanvraag van de kinderopvangtoeslag.

Als uw kind dus op een locatie anders dan Rijnstraat 559 zit, is het heel belangrijk het opgegeven LRK nummer te wijzigen bij de Belastingdienst. Hiermee voorkomt u problemen met de uitkering van de kinderopvangtoeslag. Bij de eindcontrole kan de Belastingdienst bij niet juist ingevulde LRK nummers tot terugvordering overgaan.

Hieronder een overzicht van de LRK nummers per locatie.

- KDV locatie Rijnstraat:126424305
BSO Regenboog, Pluto: 156469443
Tierlantijn: 103294375
BSO Toermalijn, Saturnus, Smaragd: 169529204
BSO Mars, Vergeetmenietje: 237099275
Rozenpoortje: 103913014
Toverboom: 126424305

Biologisch groente- en/of fruitpakket

Ouders van Zonnelicht kunnen een abonnement nemen op pakketten met biologisch fruit of groente. Deze worden eens per week geleverd door De Sterregaard...
Ouders van Zonnelicht kunnen een abonnement nemen op pakketten met biologisch fruit of groente. Deze worden eens per week geleverd door De Sterregaard. 
Meer informatie vindt u hier
21